Wooninspiraties

Wooninspiraties is een woonprogramma voor iedere RTL kijker! Of je nu student, alleenstaand, een gezin met of zonder kinderen bent, of langer thuis wil blijven wonen zoals vele ouderen onder ons. Elke week nemen we u mee in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties.


DE RODE DRAAD

In iedere aflevering is een van de bovenstaande doelgroepen te zien, die we volgen bij de zoektocht naar een nieuwe woonkamer, badkamer, slaapkamer of tuin. Daarbij krijgen zij ook advies van een specialist op woongebied. Samen met de presentator/ presentatrice zullen zij door een woonwinkel lopen om de verschillende stijlen te ontdekken. Aan het einde van iedere uitzending zullen we de resultaten laten zien. Hieruit zal het gezin zelf een keuze maken.


WENSENLIJST

Het gezin, stel, alleenstaande of student zal naast dat ze in de uitzending als rode draad gevolgd worden ook een extra wensenlijst aankondigen met artikelen voor de woning of specifieke ruimte. Onze tweede verslaggever zal hiernaar op zoek gaan middels reportages op locatie bij bedrijven.


GEBRUIKERSMOMENT / PRODUCT PLACEMENT

Bedrijven kunnen producten insturen naar de redactie om een gebruikersmoment in het programma te krijgen met een van de producten. Ons redactieteam gaat zelf het product testen en het gebruiksgemak ervaren. Dit wordt wekelijks teruggebracht in de uitzending.


TERUGKERENDE RUBRIEKEN

  • Gemeentelijke aspecten, denk hierbij aan bouwvergunningen, erfpacht, bestemmingsplannen, bouwprojecten, VvE.
  • Investeringen in vastgoed, denk hierbij aan een tweede (vakantie)woning op een recreatie park of in het buitenland.


DOELGROEP

Boodschappers, leeftijdscategorie 25 t/m 54 jaar


UITZENDTIJDEN

Het eerste seizoen van Wooninspiraties wordt in 22 afleveringen uitgezonden op iedere zondagochtend vanaf 3 november 2019 op RTL4, met 1 herhaling 6 dagen later op de zaterdag op RTL 4 en nogmaals 1 herhaling na de eerste 44 uitzendingen op de zondag op RTL 4. Daarmee loopt het programma Wooninspiraties van 3 november 2019 tot en met 30 augustus 2020.

  • Reguliere uitzending:                        vanaf zondag 3 november 2019 tot en met zondag 29 maart 2020 ca. 08.30 uur (22 uitzendingen)
  • 1e Herhaling:                                      vanaf zaterdag 9 november 2019 tot en met zaterdag 4 april 2020 ca. 15.00 uur (22 uitzendingen)
  • 2e  Herhaling:                                       vanaf zondag 5 april 2020 tot en met zondag 30 augustus 2020 ca. 08:30 uur (22 uitzendingen)

Enthousiast geworden?
Neem dan contact op:
(010) 316 05 31 of
info@daytimetelevision.nl

Voorbeelditem