Let’s get your business on air!

Over DayTime Television

Let’s get your business on air!

DayTime Television bestaat uit een creatief, enthousiast en professioneel team. De kracht van DayTime Television ligt vooral in het inrichten van multi-channel campagnes. Met ons brede netwerk en gedegen vakkennis kunnen wij samen met u een groot bereik creëren met tv, radio, weekblad en online channels.

Business Tips

DayTime Television is het productiehuis van Business Tips welke bekend is van RTL 7 en RTL Z. Daytime Television heeft hierin een samenwerking met de grote RTL-zenders van Nederland. Daarnaast wordt er samengewerkt met Elsevier Weekblad en BNR Nieuwsradio. In het televisieprogramma Business Tips worden met deze kanalen verschillende multi-channel campagnes ingericht voor de deelnemende ondernemers. Het derde seizoen van Business Tips is zojuist uitgezonden op RTL 7.

Exposure

Daytime Television produceert programma’s met een sterk inspirerende factor waarin creativiteit en beeldvorming voorop staat. Daarnaast biedt Daytime Television verschillende mogelijkheden aan om uw bedrijf meer exposure te geven, bijvoorbeeld door ontwikkeling van een bedrijfsfilm, instructiefilm en radio commercials.

Mediapartners

Daytime Television is gespecialiseerd in het inrichten van landelijke multichannel campagnes met een minimaal bereik van 800.000 kijkers/lezers/luisteraars in samenwerking met haar mediapartners: RTL Nederland, Elsevier Weekblad en BNR Nieuwsradio.

Wilt u meer weten over DayTime Television of heeft u interesse in exposure voor uw bedrijf in Business Tips neem dan contact op:

info@daytimtv.nl