Ik Zou Wel Eens Willen Weten

VANAF 5 JANUARI 2020 T/M 19 APRIL 2020 WEKELIJKS BIJ RTL 4!

Met het RTL4 televisie-programma ‘Ik Zou Wel Eens Willen Weten’ bieden wij bedrijven een unieke kans om zichzelf in de spotlight te zetten. Hoe wordt glas gemaakt?
Wat is groene energie? Hoe krijg ik witte tanden? Met een leuke, informatieve insteek komen wij een kijkje nemen bij uw bedrijf op zoek naar een antwoord.

‘Ik Zou Wel Eens Willen Weten’ is een informatief tv-programma voor zeer leuke nieuwsgierige mensen die samen met de presentator/presentatrice op zoek gaan naar interessante en verrassende antwoorden. In het programma wordt hiervoor een bedrijf en een expert van dat bedrijf bezocht. Het antwoord zal zo visueel en begrijpelijk mogelijk uitgelegd worden. Op deze manier wordt het antwoord van de kijker duidelijk.

Deze personen zijn divers. De ene vraag kan gesteld worden door een vrouw van 74, een student van 23 of een kind van 8 jaar. Het antwoord is nooit voor de hand liggend, dus dat maakt het programma des te interessanter voor de kijker. Het betreft een commercieel tv-programma, maar de kijker zal het niet als zodanig ervaren.

Dit komt doordat de onderwerpen een hoog informatief gehalte hebben. Het programma heeft een lengte van 23 min. en zal over het algemeen ‘reportage’ gedraaid worden. Een vlotte filmstijl die doorgaans vanuit de hand gefilmd wordt. Dit om de dynamiek van het programma te benadrukken. Ons doel is namelijk om de items anders dan gemiddeld in te steken. Puur inhoudelijk en ècht informatief. Hiermee krijgen onze sponsoren op een andere manier heel veel zichtbaarheid.
Commercieel gezien voor de bedrijven zeer interessant.

Uitzendschema

Het nieuwe seizoen van Ik Zou Wel Eens Willen Weten begint vanaf 5 januari 2020 t/m 18 april 16 weken lang op RTL 4!
De uitzendingen zijn elke zondag om 14:30u te zien.

 

Enthousiast geworden?
Neem dan contact op:
(010) 316 05 31 of
info@daytimetelevision.nl